Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jól átsütjük,hozzáadjuk a vöröshagymát és 5 percig tovább pirítjuk.Ízesítjük sóval,curryvel,és beletesszük a paradicsomot.Kevés vizet aláöntve,többször megkeverve fedő alatt pároljuk.Amikor a hús már majdnem puha,hozzáadjuk a banánt is,és ha kell utólag fűszerezzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst kínálunk ehhez az egzotikus jellegű ételhez.
|
|
|
|
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
sanya24 |
2012.10.01. 19:21 (#1) |
|
|
szerintem jo te hetünk hozá töb füszert |
| |
|
|
|
szokásosnál nagyobb, banánt felszeleteljük, forró olajon, egzotikus jellegű, felszeleteljük, paradicsomot, paradicsomot, vöröshagymát, vöröshagymát, fűszerezzük, szokásosnál, vöröshagyma, beletesszük, hozzáadjuk, sertéscomb, hozzáadjuk, sertésragu, megkeverve, paradicsom, egzotikus, Ízesítjük, kínálunk, curryvel, átsütjük, aláöntve, többször, pirítjuk, pároljuk, jellegű, ételhez, 60dkg sertéscomb, nagy vöröshagyma, paradicsom, olaj, zöld banán, curry,
|
|
|
|
|